Goodness is a family tradition
It takes 18 months and all the skills as well as experience of the Ferrari family to produce “Etichetta Nera”, a ham that has become an icon of our region, popular throughout Italy and abroad.
Average nutritional values per 100 g
Energy Value |
267 kcal – 1113 kj |
Fat |
18 g- of which saturated 6,1 g |
Carbohydrates |
< 0,5 g of which sugars 0 g |
Protein |
26 g |
Salt |
4,4 g |
Materia Prima
Coscia fresca di Suino Italiano, selezione per produzioni tipiche
Lavorazione
Rigorosa selezione delle carni al ricevimento; attenta salagione a mano; cantine areate con aria pulita di montagna
Stagionatura
Minimo mesi 18
Ingredienti
Coscia fresca di Suino Italiano, Sale
Pezzatura
Con osso: Kg. 9/11,5
Disossato: Kg. 7,5/10
Codice prodotto
100
Codice EAN
2231059
Le confezioni
ETICHETTA NERA
PROSCIUTTO CRUDO DI PARMA DISOSSATO PRESSATO 18 MESI
ETICHETTA NERA
PROSCIUTTO CRUDO DI PARMA DISOSSATO A PERA 18 MESI
ETICHETTA NERA
PROSCIUTTO CRUDO DI PARMA MEZZO 18 MESI
ETICHETTA NERA
PROSCIUTTO CRUDO DI PARMA TRANCI 18 MESI
PRODUCTION ON BEHALF OF THIRD PARTIES
For years, Ferrari has been collaborating with major national and international distribution brands, supplying whole hams with bone, boned hams and sliced hams, all processed and packaged in our plants.