Goodness is a family tradition

It takes 18 months and all the skills as well as experience of the Ferrari family to produce “Etichetta Nera”, a ham that has become an icon of our region, popular throughout Italy and abroad.

Average nutritional values per 100 g

Energy Value

267 kcal – 1113 kj

Fat

18 g- of which saturated 6,1 g

Carbohydrates

< 0,5 g of which sugars 0 g

Protein

26 g

Salt

4,4 g

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Materia Prima

Coscia fresca di Suino Italiano, selezione per produzioni tipiche

Lavorazione

Rigorosa selezione delle carni al ricevimento; attenta salagione a mano; cantine areate con aria pulita di montagna

Stagionatura

Minimo mesi 18

Ingredienti

Coscia fresca di Suino Italiano, Sale

Pezzatura

Con osso: Kg. 9/11,5
Disossato: Kg. 7,5/10

Codice prodotto

100

Codice EAN

2231059

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Le confezioni

ETICHETTA NERA
PROSCIUTTO CRUDO DI PARMA DISOSSATO PRESSATO 18 MESI

ETICHETTA NERA
PROSCIUTTO CRUDO DI PARMA DISOSSATO A PERA 18 MESI

ETICHETTA NERA
PROSCIUTTO CRUDO DI PARMA MEZZO 18 MESI

ETICHETTA NERA
PROSCIUTTO CRUDO DI PARMA TRANCI 18 MESI


PRODUCTION ON BEHALF OF THIRD PARTIES

For years, Ferrari has been collaborating with major national and international distribution brands, supplying whole hams with bone, boned hams and sliced hams, all processed and packaged in our plants.